Senselock

Licensz menedzsment.
Megoldás a tartalom, képek, videók és audio védelem számára.
Az igény:

Az internet és a technológia fejlődésével egyre több vállalat helyezi át nyomtatást papírról az e-könyvre, némelyikük kifejleszt egy szoftvert, amely szöveget, képeket, videókat és hangokat tartalmaz.

Ez az átalakulás az illetéktelen használat problémájához vezet, különös tekintettel az erőforrások szerzői jogi biztonságára. A szerzői jogi kalózkodás és az erőforrásfájlok kiszivárogtatása jelentősen károsította e jogosultak profitját.

Bár sok ingyenes titkosítás / licenckezelő szoftver található az interneten, ez nem képes biztosítani magának a szoftvernek a megbízhatóságát, és ez az ingyenes szoftver nem tudja biztosítani, hogy az e-könyvek vagy a kapcsolódó alkalmazások megfelelően működjenek a védelem vagy a továbblépés után.

A megoldás:

A Senselock megoldást kínál az erőforrásfájlok (képek, videók, hangfájlok, szöveg stb.) Védelmére ezen elektronikus könyvek és hardverkulcsokon alapuló alkalmazások számára. A modulkezelés használatával a fejlesztő beállíthatja az egyes órák, fejezetek vagy a szoftver egyes részeinek megfelelő idejét, az idő kumulatív értékét vagy a gyakoriságot. Ez egy hasznos szolgáltatás a szoftverkölcsönzéshez és a felhasználói licencek kezeléséhez. A szoftver licencei meghatározott kulcsokkal kötelezőek a kulcskezelő beállításainak megfelelően. A felhasználó csak azt a szoftvert nyithatja meg, amelyhez hozzáférési engedéllyel rendelkezik, ily módon megakadályozva, hogy egy szoftvert nem hitelesített felhasználó használjon. A hardver eltávolítása után az oktatószoftver automatikusan kilép, biztosítva a szerzők nyereségét. Egy hardverkulcs több szoftver licenszét is lekötheti, a kiadó a távoli frissítési eszköz segítségével könnyedén frissítheti a licencet. Időt takarít meg, és kényelmes mind a kiadók, mind a felhasználók számára, nem merül fel további szállítási költség. Ez a megoldás könnyen használható és nem igényel technikai hátteret, bárki rövid idő alatt elsajátíthatja.

Szoftverlízing üzleti mód megoldás

 A változások alatt változások zajlanak a szoftverek hagyományos módszereiben, ádáz versennyel és a felhasználói igények változásával. A szoftveripar szakemberei széles körben megjósolták, hogy a szoftverlicenc hagyományos salesmode-ját, amely egyszer használatos és állandó, végül a tagság váltja fel, vagy a költségeket mennyiséggel vagy idővel számolják. Szoftverlízing eladási módnak nevezik, amikor a költségeket időre számolják. Ha ezt a tendenciát alkalmazták volna, akkor a szoftverfejlesztők nagyobb versenyelőnyhöz jutnának egy olyan értékesítési stratégiával, amely inkább a felhasználóhoz való közelséggel és a kockázatok csökkentésével kapcsolatos. A pontos óranaptárral az Elite EL RTC kényelmesen megfogalmaz egy vadonatúj értékesítési módot a szoftverfejlesztők számára, amelyet a felhasználó bérelhet, nem pedig megvásárolhatja a szoftvert és részletekben fizethet érte. A próbaidő lejárati dátumát állítsa be dongle-ben először, és a szoftver összehasonlítja az RTC idejét a lejárati dátummal annak eldöntésére, hogy a próbaidő lejár-e. Ez a folyamat megvalósítható egy titkosító megoldás dongle-ben történő megtervezésével. Ha a próbaidőszak lejár, az Elite EL RTC automatikusan leáll, amíg a szoftverfejlesztő újabb távoli licencet nem ad a távoli frissítés biztonságos funkcióján keresztül, miután a felhasználó által fizetett összeg fennmaradó részét megerősítette. Ez a megoldás csökkenti a szoftver próbaverziójának megvásárlásának kockázatát, és növeli a szoftver versenyelőnyeit a fejlesztők számára káros előnyök kockázata nélkül. Rendkívül nagy titkosítási intenzitást, stabilitást és a netbiztonsági köztes szoftverek tökéletességét igényli, amikor a részletekért fizet a szoftver vagy a bérleti mód. Az Elite EL RTC a közelmúltban a legalkalmasabb termék az ilyen alkalmazásokhoz. A bérleti eladási módot a szoftverfejlesztők hamarosan átvették a nemzetközi világban. Az SSI, egy japán vállalat, amely az inkozmetológiai promócióra és az orvosi kutatás-fejlesztésre szakosodott, főleg Japánban értékesíti szoftvereit. A beszerzési költségek és a vásárlás kockázatának csökkentése érdekében az SSI felhasználói remélik, hogy bérleti módon fizetnek a szoftverekért. Az SSI vezérigazgatója különleges utazást szervezett Pekingbe, hogy olyan csúcskategóriás szoftvervédelmi megoldást keressen, amely növelheti a termékek versenyképességét és jobban védheti a szerzői jogokat, hogy megfeleljen a felhasználók igényeinek. Az Elite EL RTC-t választották utoljára az SSI szoftver bérleti módjának megoldásaként.

Távoli frissítés szoftverlicensz

Amikor a végfelhasználók megvásároltak néhány modult, és a szoftver további moduljait szeretnék, vagy meg kell változtatniuk a meglévő szoftvervédelmi rendszert a biztonsági és kezelési követelmények figyelembevétele alapján. A hagyományos megoldás a végfelhasználó hardverkulcsainak visszahívására, a kulcsok újraprogramozására és újraküldésére a végfelhasználók számára. Ez a megoldás komolyan befolyásolhatja a felhasználói élményt, mivel meg kell szakítania a szoftver normál használatát. Sőt, ez jelentősen megnövelte a karbantartási és frissítési költségeket, valamint a kezelési nehézségeket. Az intelligens kártya-chip-el ellátott EL sorozat kényelmes és biztonságos megoldásokkal segít megoldani a fenti problémákat. A hardverkulcsok újra hasznosítása helyett a szoftverfejlesztők átfogó szoftverfrissítést végezhetnek, módosíthatják vagy teljesen megváltoztathatják a titkosító szoftver megoldását világszerte a végfelhasználók számára a biztonságos távvezérlési technológián alapuló megoldás segítségével. A szoftverek magas szintű védelme és a nyereség biztosítása mellett az EL-sorozat lehetővé teszi a szoftverfejlesztők számára, hogy csökkentse a szoftverfrissítésből, a sachem-változásokból és a termékekből, valamint az ügyfelek kezeléséből származó költségeket.