Barracuda

Védelem és teljesítmény a felhő korszakban

Biztonságos, megbízható kapcsolat hibrid hálózatokhoz.

A modern hálózatok egyaránt tartalmazzák a helyi szervereket, a távoli eszközöket és a felhő alapú alkalmazásokat. Amennyiben felhő alapú platformot használ, mint az Office 365, Salesforce, Amazon Web Services (AWS) vagy Microsoft Azure, szüksége van arra, hogy biztosítani tudja a kritikus alkalmazások és eszközök biztonságos rendelkezésre állását.

A Barracuda NextGen Firewall termékei olyan “céleszközök”, ahol a hálózati teljesítmény és a rendelkezésre állás ugyanolyan fontos, mint a biztonság. A hagyományos port alapú tűzfalakkal szemben a mi megoldásunk alkalmazás szinten is kezeli a forgalmat, így hatékonyabban priorizálja az adatokat.

 
Barracuda Load Balancer 

Iparági szakértők szerint az internetes alkalmazások és szolgáltatások kevesebb, mint 20%-a felel meg a rendelkezésre állás szempontjából támasztott követelményeknek. A kihívások magukban foglalják például a szerver leállásból fakadó kieséseket, a szerverek skálázhatóságát a növekvő terhelés kiszolgálására vagy az infrastruktúra védelmét támadásokkal szemben.

Úgy lett tervezve, hogy hozzásegítse a vállalatokat a rendelkezésre állás fokozásában. A Barracuda Load Balancer integrálja az IP alapú terhelés elosztást és a hálózati behatolás detektálást egy megfizethető appliance formájában. A Barracuda Load Balancer képes tetszőleges IP alapú alkalmazás terhelés elosztására, úgy mint:

Barracuda Message Archiver

A Baracuda Message Achiver egy integrált hardware és software megoldás, a felhasználók vállalati levelezésének archiválására. A Barracuda Message Archiver valós időben menti és indexeli az összes E-Mail üzenetet, ezzel egyidőben a feljogosított felhasználók részére elérhetővé és kereshetővé teszi azokat. Az új üzenetek közvetlen eléréséhez a Barracuda Message Archiver a Microsoft Exchange és más szabványos levelező szerver Journaling funkcióját használja. A Barracuda Message Archiver ezen felül importálja a hisztórikus E-Mail üzeneteket is, úgymint a PST állományokat és teljes archiválásról gondoskodik.